Tankar kring bröllop 2021

Hej på er! Hoppas ni mår bra i den första vårsolen som letat sig fram i princip hela landet!

Jag tänkte att jag skulle ge er en snabb uppdatering kring hur jag ser på bröllopsåret 2021 med allt som sker kring covid-19.

För egen del har jag klarat mig okej om jag ser ur mitt företags perspektiv. Det har blivit en del ombokningar och tyvärr ett par avbokningar, vilket både resulterar i mindre intäkter och datum där jag tackat nej till andra jobb som nu gått förlorade. MEN, det är fortfarande flera stora bröllopsjobb för mig kvar under 2021 och framförallt trillar det in förfrågningar till 2022 som måste bli Bröllopsåret med stort B!

Brudparen som jag har kontakt med resonerar ganska likt allihop, de som hade sina bröllop bokade innan midsommar 2021 har bokat om och resterade har is i magen. Den sistnämnda kategorin har antingen bestämt sig för att kompromissa om de måste eller att boka ett nytt datum och jag jobbar med flera plan B för att gardera mina brudpar.

Bröllop i corona-tider

Det viktigaste för er brudpar som inte har hjälp av en bröllopskoordinator nu i corona-tider är att

  1. Bestämma om ni är i lag kompromissa eller lag boka om ifall restriktionerna fortsätter
  2. Ha koll på alla kontrakt med leverantörer, vilken är den sista dagen att kunna boka om/justera antal gäster osv?
  3. Vill ni ev boka om, skynda er med att se om era leverantörer är tillgängliga ert nya önskade datum, 2022 börjar bli fullt för många
  4. Era gäster kommer förstå om inbjudan kommer senare än vanligt eller om det blir ett change the date
  5. Glöm inte bort varför ni gifter er i de mörkaste av stunder <3

Kram på er!

Translate