Veckans ämne

Som ni kanske har sett på min instagram kommer jag varje vecka presentera ett ämne i temat bröllopsplanering tillsammans med en ny expert varje vecka som hjälper oss med tips och råd!

Först ut är stilsäkra Lisa från L DESIGN & EVENT som ska hjälpa oss att reda ut hur man ska tänka kring BRÖLLOPSDESIGN!
”Använd dig av moodboards, lägg tid på färgval och ta hjälp” är Lisas bästa tips! Läs mer om dem nedan:

Moodboards

”Som designer är moodboardet det absolut bästa tipset jag kan ge när man ska börja designa sitt bröllop. Leta inspiration och välj noggrant vilka bilder ni sparar. Fundera på varför ni gillar just de bilderna. Är det typsnittets stil eller kanske papperets färg som ni gillar? Anteckna gärna! Använd sedan er moodboard som ett verktyg när ni ska ta alla framtida beslut.”

Färgval

”Ett enkelt sätt att kunna tratta ned allt det fina ni sparat till någonting konkret är att välja färgtema. Här brukar jag tänka 1-2 primära färger som kommer att vara ditt bröllops mest framträdande designval. Sedan kan ni ha 1-3 sekundära kompletterande färger. Till exempel en ljusare eller mörkare ton av dina primära färger.”

Ta hjälp

”Har du möjligheten att använda dig av proffs så är mitt supertips att ta hjälp av en koordinator, en bröllopsdesigner eller varför inte en god vän med öga för färg och form! Då kan du förmedla dina tankar till någon som är expert på att omformulera andras drömmar till konkret design med en genomgående röd tråd.”

Translate