Småbarnsliv och driva företag

Nu är bröllopssäsongen 2022 äntligen här! Tänk så många vi är som har väntat och längtat, inte bara vi som jobbar med bröllop utan också alla ni som planerar att gifta er!

Det senaste halvåret har jag kombinerat jobb och föräldraledighet och det har varit härligt utmanande och intensivt, men också fantastiskt roligt. Jag har fått min återhämtning genom att stänga ytterdörren, gå de tio stegen till kontoret och sätta mig framför datorn och kliva in i den magiska bröllopsvärlden..

Det har blivit under kvällar, helger, barnens sovstunder och när jag fått barnvakt det har varit möjligt att jobba och det har fungerat oväntat bra måste jag säga.

Sommarens bröllopsjobb

Att få kombinera jobbet med att umgås med mina minsta älsklingar Juni och Charlie (som redan bivit 7 månader, var tog tid vägen?) är precis vad jag önskar. Och det kommer jag fortsätta med även under sommaren, att kombinera familjelivet och jobbet på ett rimligt sätt. Det blir inga 12 bröllopshelger och 60 timmars veckor för min del i år, utan 3 större bröllopsuppdrag har jag tagit mig an. Och rådgivningen som jag alltid har över hela året såklart. Då hjälper jag ett antal brudpar med ett antal möten inför deras bröllop där jag sedan inte kommer vara på plats under bröllopshelgen.

Detta känns helt perfekt för mig och min familj just nu och jag är så tacksam för att jag vågat börja tacka nej till uppdrag. Det har inte känts helt naturligt att göra så efter två år med covid och många uteblivna jobb, men så får det bli ett tag framöver och jag är glad för att pandemin äntligen är över!

Translate