Bröllopsjobb + minisemester = perfekt

Ja, att kombinera jobb och minisemester med min man i huvudstaden var verkligen helt perfekt! Efter en hektiskt höst med starten av mitt företag och flytt till hus var det underbart att få komma iväg några dagar.

Vi bodde på Victory Hotel i Gamla Stan, ett underbart personligt hotell som har flera riktigt bra restauranger i samma byggnad. Det kallas gastrokvarteret och här finns restauranger som Djuret, Lejonet, Flickan, La Ragazza och The Burgundy. Vi testade de två sistnämnda och det var helt fantastiskt hur maten och vinet gick så perfekt ihop. Och att i inte behöva ta en taxi hem efteråt, inte ens ta med en jacka, gav naturligtvis pluspoäng.

La Ragazza erbjuder en 10-rätters med tillhörande vinpaket (som visade sig vara en hel del sprit i också, haha) och The Burgundy erbjuder bland annat en mycket prisvärd trerätters och otroliga viner. Tips till er som bor i Stockholm eller planerar ett besök.

Under första dagen hade jag möjlighet att träffa flera brudpar som hade bokat varsin timme bröllopsrådgivning. Så det kom brudpar på löpande band till hotellets lounge och det var underbart att få träffa så många Stockholms-par! Det är verkligen en ära att få lyssna på blivande brudpars historier och få möjlighet att hjälpa till med svåra beslut, inspiration, leverantörstips och att bolla olika idéer. Det känns inte som ett jobb – det känns bara som en ära! Jag är så glad och tacksam att ni vill träffa mig <3

Under andra dagen tog jag helt ledigt, eller nästan iallafall. Att spana i brudbutiker är ju mest mitt intresse 🙂 Och under sista dagen i Stockholm hade jag ett möte med en bröllopskoordinator kollega; Karolina på Wahlman Weddings. Redan efter fem minuter förstod vi att vi har ungefär samma dröm inom yrket och mycket annat gemensamt också. Visst är det underbart när det händer, att man träffar någon som tycker mycket om från första stund!

Karolina har jobbat som bröllopskoordinator i hela 16 år och jag tror att jag har möjlighet att lära mig mycket av henne.

För er som drömmer om ett destinations bröllop, kontakta henne för värdefulla tips och råd.

Önskar er alla en fin helg!

Translate