Bröllopskoordinator på heltid i 4 månader!

4 månader med att enbart jobba med bröllop och event har gått, men det känns faktiskt som minst det dubbla! Det är fantastiskt roligt att få jobba med sitt stora intresse och få möjlighet att träffa så många härliga brudpar och kollegor i branschen.

Under denna tid har jag testat mig fram i hur jag vill jobba, vad jag är bra på och vad jag ska anlita andra att göra (bokföringen försvann snabbt haha) och framförallt vad ni som följer mig och anlitar mig tycker är viktigt. Det kändes ganska förvirrande i början, men nu har en del bitar fallit på plats. Jag försöker tillåta mig själv att testa olika saker och med tiden satsa på det som får bäst respons av er!

Bröllop och Corona

Förmodligen har jag utmanats mer än vanligt pga Corona, men jag försöker se det så positivt som jag kan. Klarar vi oss igenom pandemin, då klarar vi det mesta sen, eller hur? 🙂

Två stylade fotograferingar med inspiration i vad man kan göra för att undvika smittspridning är planerade och utbildningen Planera Bröllop (se mer info under fliken kontakt) kan jag tacka pandemin för.

Än så länge har jag enbart behövt bokat om event, men alla mina inbokade bröllop är kvar som det ser ut nu. Jag önskar så att alla bröllop som är bokade för 2021 kan bli av som alla ni brudpar önskar. Det vore underbart med riktig bröllops-sommar!

Plan för närmsta tiden

Under den närmsta tiden framåt kommer jag lägga en hel del tid tillsammans med de brudpar som har anlitat mig för bröllop 2021 och 2022. Det är massor av planering som är igång! Det kommer också bli en hel del utbildningar för er som av olika anledningar inte anlitar en “egen” koordinator där vi träffas digitalt och pratar om hur man ska göra för att planera sitt bröllop på ett härligt och stressfritt sätt.

Ett par stylade fotograferingar och samarbeten med några kollegor i branschen är bokade, och ni får veta allt så fort det är helt klart!

Önskar er en fin start på veckan!

Linn

Translate