Wow vad dagarna går snabbt när man förbereder flytt, renoverar hus, har hand om en 16 månaders som inte börjat förskolan ännu OCH jobbar som egenföretagare. 

Det är verkligen fullt upp just nu och jag ser mycket fram emot när vi har flyttat och kommit iordning med allt. (Det blir flytt från lägenhet i Jönköping till hus i Bankeryd)

Renovering och dagar utan riktiga rutiner passar inte mig speciellt bra, jag tycker mer om struktur och ordning och reda. Kanske inte bara tycker om, älskar och behöver är nog bättre beskrivet, haha. 

Och på tal om ordning och reda är jag precis klar med alla mina bröllopsverktyg. Verktyg som v e r k l i g e n underlättar planeringen av bröllop. Jag skulle nästan våga påstå att det inte går att planera ett bröllop utan ett par av dessa verktyg. Checklista och budgetfil är två måsten, men jag rekommenderar såklart att använda allihop!

Jag har skapat åtta verktyg som man får gratis när man gör en bokning hos mig, men hör av er om ni önskar bara ett specifikt. Det går också att googla fram flera av dem.

Vilka verktyg behöver man till bröllopsplanering?

Prioriteringslista – För att få en bra bild av gemensamma prioriteringar och lättare kunna hålla budgeten

Checklista – För att veta att man inte missar något och för att ha ungefär lika mycket att göra varje månad under planeringstiden 

Tidslinje – För att ha en god överblick över planeringstiden 

Bordsplacerings-verktyg – För att ha en bra överblick på bord och gäster och enkelt kunna testa olika placeringar 

Gästlista och OSA-verktyg – För att ha en enkel överblick på inbjudna gäster, vilka som OSAt mm

Trycksakslista – För att få tips och hjälp med vilka trycksaker man kan ha och innehållet av dessa

Budgetfil – För att få enkelt ha koll på budgeten med alla poster som ett bröllop innehåller

Budgetposter – För att kunna se ungefärliga priser per post och ha möjlighet att jämföra med offerter man tar in 

Translate