L Wedding & Event blir Linn Wedding

Renodla företaget

Ganska snart efter att jag startade företaget kände jag att det är bröllop jag vill syssla med, att det är det jag brinner för. Andra event är också härliga, men inte alls på samma sätt som bröllop där det ligger så mycket kärlek i luften bland såväl brudpar som gäster. Där varje minut av dagen kommer sparas som i en minnesask för brudparet under resten av deras liv. Det är helt enkelt det som gör bröllop så speciella!

Efter ett gäng babyshowers, jämna födelesedagsfiranden och studenter blir det from nu enbart bröllop framöver! Och ingen är gladare än jag!

Jag passade på att få hjälp med en ny grafisk profil och det är duktiga Sofia Beijer som har ordnat både det och ny logga till mig. Jag är så nöjd! Länk till Sofia här!

Translate