Från anställd till egenföretagare

Min historia börjar redan när jag var en liten flicka. Jag drömde om att gifta mig och ha ett stort bröllop på Öland där mina morföräldrar bor. Det skulle ske under den bästa månaden på året: juni. I juni då blommorna är som vackrast och vår familjs finaste tradition äger rum: midsommaren!

Efter det skulle jag få en dotter som skulle döpas efter denna vackra månad… Ja ni hör ju vilka fantasier jag hade och det bara fortsätter….  Jag skulle sedan bli bröllopsplanerare (”koordinator” hade jag nog aldrig hört) och jag skulle hjälpa alla mina kompisar att få stora, fina bröllop! Min dotter skulle älska bröllop lika mycket som jag och vi skulle jobba tillsammans hela livet… 


Jag blir både glad för att jag hade så många fina drömmar redan som liten och lite generad för att drömmarna har fortsatt i vuxen ålder, haha. Vi gifte oss på Öland i juni 2018, fick vår dotter Juni ett år senare och nu jobbar jag med bröllop. Ganska otroligt ändå! Nu måste Juni bara vilja jobba med sin mamma resten av livet så har alla drömmar gått i uppfyllelse 😉

Efter 10 år på IKEA där jag jobbat som chef och ledare både i runt om i Sverige och utomlands var det dags att vara föräldraledig med Juni. Plötsligt blev det viktigare att vara mer på hemmaplan och jag hade tid att reflektera över vad jag ville göra i framtiden. Då såddes fröet till L Wedding & Event. Jag utbildade mig till bröllopskoordinator under 2019, startade L Wedding & Event och gjorde mina första koordineringar sommaren 2020. Och nu jobbar jag för fullt med nästa och nästnästa års bröllop!

Ingen är gladare än jag att jag vågade testa detta!

Jag önskar att alla kunde få möjligheten att testa sina vingar och nå sina drömmar. Vad drömmer du om? Kanske skulle du våga testa?

Kram Linn

Translate