Bild: Linn Sunesson Heimdal, bröllopskoordinator, eventkoordinator och ägare av företaget L Wedding & Event.


Mitt allra första blogginlägg! Lite pirrigt, men mest roligt! Att skriva har aldrig varit min starka sida, men att få dela med mig av min passion för bröllop för er överväger ändå mitt beslut att göra det här. Om jag inspirerar någon eller om jag kanske hjälper någon med ett tips eller beslut inför sitt stundande bröllop är jag nöjd. Mer än nöjd!!

L Wedding & Event är precis nystartat och jag har valt att satsa allt! Jag kommer ha detta som min heltidssysselsättning och inte gå tillbaka till min trygga anställning som Restaurangchef på IKEA. Våga för att vinna och leva sin dröm och allt man skulle kunna säga om det. Jag vet inte huruvida det stämmer och jag vet inte alls var jag kommer vara om ett år eller två. Jag skulle snarare uttrycka det; göra det jag älskar och arbeta hårt! 

Det här kommer nog bli både helt underbart och ganska tufft, både skönt självständigt och stundtals ensamt och med största sannolikhet både med upp och nedgångar.

Om ni vill följa med mig på min företagsresa och mina bröllop skulle jag bli så så glad! Välkomna hit <3

Kram Linn

Translate