Om Linn Wedding

Året var 2019. Våren hade sått sina sista vitsippor i Jönköping och min dotter Juni kom till världen. En tanke om att få jobba som bröllopskoordinator hade grott inom mig länge och nu kom idén om Linn Wedding till mig. Redan när jag själv var en liten flicka var detta en av tre drömmar jag hade; att få en dotter som heter Juni, att gifta mig i månaden med samma namn och att sedan hjälpa andra att planera bröllop.

När Juni kom till världen satsade jag äntligen på den sistnämnda. Drömmen om att bli bröllopskoordinator. Drömmen om att hjälpa andra att skapa sina bröllop. Och drömmen om att jobba med det som jag älskar. Linn Wedding startades!

Företaget är verksamt i hela Sverige och utgår från Jönköping.

 

Linn Sunesson Heimdal

Bröllopskoordinator

bröllopskoordinatorn linn sunesson heimdal ger brud bröllopsbukett

Karriär

2011

Fick den första av en rad olika ledarroller inom IKEA som jag haft under min karriär de senaste 10 åren.

2015

Flyttade till Zürich, lärde mig tyska och arbetade på det största IKEA varuhuset i Schweiz.

2017

Blev Restaurangchef på IKEA Linköping med bla personalansvar om 70 medarbetare och 5 chefer.

2019

Blev diplomerad bröllopskoordinator efter studier via Great Wedding Academy och startade Linn Wedding.

bröllopskoordinator eventplanerare i jönköping småland l wedding & event

Om mig

Mitt namn är Linn Heimdal och det är jag som är personen bakom Linn Wedding. Det har alltid varit en dröm för mig att hjälpa människor med deras bröllop. Sådana bröllop som de bara trodde att de kunde drömma om. Förutom den passion som jag känner för mitt yrke har jag även en god förmåga att skapa tillit och goda relationer till många olika typer av människor. Jag har många gånger fått höra att jag är personlig med mina kunder och en god lyssnare. När det behöver styras upp tar jag gärna på mig ledarrollen. Jag har 10 års erfarenhet av ledarskap med mig i bagaget som är till god användning i mitt yrke som bröllopskoordinator.

Några saker som jag och min man delar intresse i är att ha middagsbjudningar, dricka goda viner och umgås med familj och vänner. För oss var den ultimata kärleksförklaringen till varandra och våra nära och kära att bjuda in till en riktigt stor kärleksfest. Vårt bröllop var varken traditionellt eller banbrytande, det var personligt och exakt som vi hade föreställt oss det. 

Precis så vill jag att ert bröllop också ska bli – så som just ni drömmer om!

"Linn gör ett gediget, väl genomtänkt och personligt arbete."

//Linda & Henrik

© 2022 by Antonia, Ellinore, Molly & Erica

Translate