Hej på er! Hoppas ni mår bra!

Jag har nyligen genomfört det tredje utbildningstillfället “Planera Bröllop” som jag erbjuder brudpar som är i början av sin bröllopsplanering.

Utbildningen sker digitalt under tre timmar och jag har satt ett tak på 5 brudpar per tillfälle. Det gör att man har ett ganska stort utrymme under utbildningen att ställa frågor och vara aktiv om man önskar.

Jag tycker att det här är SÅ roligt! Att få prata direkt med er, kunna bidra med min kunskap och höra hur utbildningen har hjälpt brudpar är helt otroligt. Vid alla tre tillfällen har brudparen pratat mycket med varandra också, gett tips och råd och bollat idéer tillsammans. Som jag älskar att få vara en del av det! Jag får nog tacka Corona ändå som hjälpte mig att komma den här idén med digitala utbildningar för brudpar 🙂

Lära sig att planera bröllop själv

Målet efter genomförd utbildning är att själv kunna planera sitt bröllop på ett enkelt sätt utan oro eller frågetecken. Brudparen får ta del av alla viktiga mallar såsom checklista, budgetfil, leverantörslista mm som gör det enkelt att ha koll på tidsplan och vad som behövs göras.

En utbildning i alla de stora delarna av bröllopsplaneringen hålls av mig, med chans för brudparen att ställa sina frågor.

Vi avslutar utbildningen med en workshop som görs i varje par för att ge de bästa förutsättningarna att börja planeringen på ett härligt sätt tillsammans!

Utbildningen kostar endast 495 kr per brudpar, lika mycket som alla verktyg man får gratis på köpet!!

Anmälan till utbildningen Planera Bröllop

Om ni är intresserade av att delta under en utbildning kan ni kika under fliken “kontakt” på hemsidan, där lägger jag upp nästa utbildningstillfälle.

Om inget datum är ledigt kan ni kontakta mig direkt via mail eller DM på Instagram så tittar vi på en tid som passar både er och mig.

Utbildningsdel 2

Jag ska snart börja jobba med nästa del av utbildningen, alltså den som riktar sig till er brudpar som gifter er ganska snart. Den kommer innehålla bröllopsdetaljer, upplägg för bröllopsdagen, smarta tips för att undvika missar, vad som är bra att tänka på veckan innan bröllopet och hur man skriver körscheman!

Jag ser mycket fram emot att lansera de nya utbildningen och håller tummarna för att ni vill vara med!

Kram

Linn

Translate