Corona-bröllopen

Hej på er! Så länge sedan det var jag pratade med er på den här kanalen. Det har blivit instagram som varit det fokuserade mediet för mig den senaste tiden. Och det har ju också varit en sommar! En corona sommar – igen, med många plan b och plan c som fått förverkligats. För min del blev årets 12 bokade bröllopshelger endast 3, resterande har bokat om och vissa fall även bokat av.

Det har naturligtvis varit otroligt tråkigt, framförallt för de stackars brudparen som fått ändra sina planer och drömmar mer än en gång. Jag kan knappt föreställa mig att behöva skjuta på mitt eget bröllop, göra nya planer och kompromisser. Men så har det varit och det har blivit fantastiska bröllop som jag fått äran att vara med på i sommar och det kommer bli fantastiska bröllop under 2022 utan kompromisser som vi har att se fram emot!

Att endast koordinera tre bröllop i sommar har varit ganska bra för mig trots allt. Mina gravidkrämpor som började ganska snabbt i vintras har inte blivit bättre och bättre, utan snarare sämre och sämre. Så en sommar med mindre jobb och mer vila försöker jag vara glad för ändå.

Till nästa år har jag en nästan fullbokad bröllopssäsong att se fram emot, och tills dess ska jag njuta av bebisbubblan så mycket det bara går. Nu är det ungefär tre veckor kvar <3

Translate