Foto: Sofia Beijer, NOOR Studio


Även om det börjar bli allt vanligare att anlita en bröllopskoordinator är det fortfarande relativt ovanligt i Sverige. Framförallt här i Småland upplever jag, de flesta av mina förfrågningar kommer från Stockholm. Många ser det som en lyxprodukt som bara de rikaste har råd med. Det är inte riktigt sant, i vissa fall kan det till och med bli billigare att anlita en koordinator än att inte göra det! Att det är en lyxprodukt kan jag hålla med om, men vem är väl inte värd det? <3

1 Få mer för mindre. En bröllopskoordinator hjälper er att inte hamna i budgetfällor och att få ut maximalt av er budget. Dessutom ger vi ofta rabatter hos olika bröllopsleverantörer. (Jag tar inga provisioner alls, utan alla mina rabatter tillfaller brudparen)

2. Ingen oro under ett års tid. Ni behöver inte oroa er över något under hela planeringstiden eller under bröllopet. Inget kommer att missas, hamna mellan stolarna eller bokas fel.          

3. Spara ofantligt mycket tid. Ni slipper allt researchande, letande och jämförande av olika leverantörer. Dessutom är risken att anlita en oprofessionell leverantör mycket liten. 

4. Bollplank i alla frågor. Ni får tips och råd i alla frågor som kommer upp under planeringstiden. Istället för att fråga alla ni känner som har gift er kan ni fråga koordinatorn som har varit med och sett många olika sorters bröllop.

5. Ett smidigt bröllop. Ni själva och alla era nära och kära kan njuta till 100% under bröllopsdagen. Ni behöver inte ha koll på saker som tider för olika fotograferingar, en tårtspade som försvunnit eller ett fotobås som ställts på fel plats. Och så vidare.

Translate